Notice: wpdb::prepare helytelenül került meghívásra. Ez a lekérdezés nem tartalmaz elégséges számú helykitöltőt (2) az átadott argumentumok számához képest (3). Bővebb információ a Hibakeresés a WordPress-ben helyen. (Ez az üzenet a 4.8.3 verzióban került hozzáadásra.) in /var/www/virtual/capacenter.hu/maimano.hu/verzo/htdocs/wp-includes/functions.php on line 3943 Verzo » Vető János

Tálalni a káprázatot

 

Ő a mindig és a folyamatos művésze. Akinél az, amit és ahogy él; az, amit és ahogy létrehoz, azonos egymással és önmagával is. Mindezt pedig magáértvalóan teszi. A képekben rejlő kérdés, gondolat, felvetés nekünk szól, csakúgy mint a szélnek, a víznek és a felhőknek az égen.

Léteznek, akik szerint a világ két részből áll. A ’szivárványosból’, ahol az összefüggések választhatóak és egyik sem rendeli alá a másikat, és áll mindabból, ami általánosnak nevezett törvényszerűségek szerint működik. Vető János az előbbihez tartozik úgy, ahogy van, mindenestől. Életszeretetével, világra csodálkozásával és örömtalálásaival. Azzal a folyamatos alkotó-teremtő hozzáállással, ami művé, kinccsé változtatja azt, amire csak rákérdez, amit meglát, vagy épp a kezébe vesz. Azzal, ahogy a dolgok általa találják meg a nagy áramlás részévé válva éppen akkori aktuális formájukat, legyen az fotó, festmény, zene, videó, vagy akár szöveg.

Most minden együttáll, hogy mi is láthassunk ebből a káprázatból-ra.

 

 

Csizek Gabriella